dijous, 30 d’abril del 2020

DEUSTCHLAND (und Geld) ÜBER ALLE

Creu un empresari d'èxit de nacionalitat alemanya, i resident a Mallorca(Ralf Becker), que no és lo mateix el turisme de gatera de s'Arenal o Magalluf que els propietaris de mansions d'Andratx. Creu que vetar als pobres és justificat però als rics…. és una afrenta. El moviment de les persones, amb independència de quants de zeros tenguin els seus comptes suïssos, està restringit a tot el territori, així hom ha de restar a casa, el lloc on resideix, sense poder fugir a la caseta de la platja, la mansió devora el camp de golf o qualsevol altre lloc de segona residència.

Aquesta actitud és versemblantment classista. El classisme és l'actitud de qui defensa la discriminació per motius de pertinença a unu altra classe social, més baixa normalment. És un fenòmen hereu del racisme, i parlant de racisme i alemanys un no pot evitar que li vengui al pensament aquell homonet del bigoti curtet i amb braç en l'aire que va fer esbucar mitja Europa a base de bombes, genocidi i el guerra. El classisme té un nom de la patologia que és, aporofobia. 

Pareixeria lògic que si la llei prohibeix el trasllat, ho fa independentment del poder adquisitiu i nacionalitat de les persones confinades. El país dels cambrers de la Mediterrània se li pugen a les barbes al superhome ari germànic amb butxaca poderosa… fins a on arribarem, obligaran a tornar a montar un invasió de països genèticament inferiors geogràficament, econòmicament, mentalment i racialment.
A la foto, una imatge del sud... Ai, el sud!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada