dimarts, 19 de maig del 2020

Recepta de peix per a qui el detesta

Confés que amb quaranta dos anys, no puc amb el peix quan és un menjar de taula. Però se n'ha de menjar. Cercant x internet i no trobant vaig provar de fer experiments amb la meva dona.

INGREDIENTS PER A DUES PERSONES:
- dos filets de peix (panga, però també bacallà, lluç,...)
- mitja ceba o una sencera
- un all
- sal
- pebre blanc
- moraduix
- pebre bo (de la vera)
- mig tassonet de vi blanc de cuina

El·laboració:
Sofregeixo un all amb mitja ceba i un raig d'oli.
Quan comença a daurar-se la ceba hi afegeixo el filet de panga adobat amb sal, pebre blanc, moraduix(o alfabaguera) i "pimentón de la Vera"(ma muller és de la capital del Jerte) i mig tassonet de vi blanc. Se deixa fer xup-xup, que sigui cuit. El peix no necessita més. Supòs que amb una altra casta de peix també pot fer-se, però a mi m'agrada el panga pel seu gust suau (i insípida)
I això queda així:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada