divendres, 24 de febrer del 2023

MASCLES FADRINS CISHETEROSEXUALS EN PERILL

Ley de "sólo sí es sí", feminisme, ara sí que sí, mascles en perill d'extinció.

Com bé saben aquells que me coneixen, jo pertany a una de les èlits d'aquesta societat cisheteropatriarcal ultraconservadora catòlica homòfoba i retrògrada, antiavortista convinçut, 

Vaig una advertència premonitòria a totes les dones. A partir d'ara passareu més fam que el belitre d'un mestre! Trobar la fuita cítrica serà impossible en el conjunt dels homes binaris cisheterosexuals amenaçats culpables a priori de violació. La fortor és dolenta però pitjor és passar-la a la presó… per això n'hi ha de varons que defugen de qualsevol tipus de compromís, que les ties estau molt loques, i sou l'única bístia del camp que sagna al llarg de cinc dies cada mes i no s'acaba de morir mai, digau-me si no és cosa del diable o no. Val a dir que aviat s'inventaran les gimnoides o sexbots,... espera, que això ja està inventat… però no és a l'abast de les butxaques de tots els homes, aviat el negoci de consoladors femenins i masculins, sempre en alça, pegarà un bot espectacular (consell per a inversors espabilats), aïllant trIstament la societat un poc més dins del cubicle de l'ego, de l'amor propi.

No és gens estrany que se vegi un augment de les dones que es declaren bisexuals o directament lesbianes, atès no troben el consolador de carn i ossos que les aconhorti, que la fortor, la seva també, és molt mala de passar i "coca amb coca fa sabonera", no sé si m'explic prou clarament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada