dijous, 12 d’octubre del 2023

Un Comiat a un Amic i Poeta: Miquel Àngel

Un Home de Cor i Paraules Profundes

En els racons silenciosos de les nostres vides laborals, sovint trobem persones que no només omplen els nostres dies amb la seva presència, sinó també amb la seva ànima i creativitat. Avui, ens acomiadem d'un home que ha estat molt més que un company de feina; ha estat un amic, un confident i una font inesgotable d'inspiració. Miquel Àngel, poeta, escriptor, periodista i fins fa només uns dies, un company funcionari de la comunitat autònoma, és una d'aquelles persones que il·lumina qualsevol habitació només amb la seva presència.

Un Artista de la Paraula

La seva habilitat per capturar l'essència de les coses en poques paraules és el que converteix les seves creacions en veritables tresors literaris. Com a escriptor i poeta, ha explorat les profunditats de l'ànima humana i ha pintat quadres amb les seves paraules, mostrant-nos móns que mai hauríem imaginat sense la seva guia.

Els seus escrits han estat una finestra a l'ànima, una oportunitat de reflexionar sobre els temes més profunds de la vida i de connectar-nos amb emocions que massa sovint ignorem. La seva poesia, plena d'imatges evocadores, ens ha transportat a indrets llunyans i als racons més íntims i ens ha fet veure el món amb nous ulls.

Un Home de Compromís i Família

Més enllà de la seva brillantor com a escriptor, Miquel Àngel és un home de gran compromís amb la seva comunitat i un amant apassionat de la seva esposa i fills, no puc deixar de recordar aquí en Lluís, aquell àngel d'ulls tan blaus com la mar i el cel els haguessin pintat. La seva dedicació envers el bé comú i la seva devoció a la seva família són valors que han inspirat tots els qui hem tingut la sort de conèixer-lo. La seva calidesa i generositat han creat un entorn en què la creativitat floreix i les relacions es tornen profundes i significatives.

Una Ànima Peregrina i Espiritual

Miquel Àngel, tot i no ser un home religiós en el sentit convencional, és indiscutiblement espiritual. Com un autèntic peregrí, ha caminat el Camí de Sant Jaume en diverses ocasions, trobant-hi una connexió amb alguna cosa més gran que nosaltres mateixos. La seva espiritualitat es manifesta en la seva obra, que sovint reflecteix una profunda comprensió de les qüestions més grans de la vida i la mort.

Un Conseller Savi

Miquel Àngel sempre ha estat una font de savis consells per a tots els qui hem tingut la sort de creuar-nos en el seu camí. La seva capacitat per escoltar sense judicis i oferir orientació amb empatia i amor ha estat un far enmig de les tempestes de les nostres vides. Cada paraula que pronuncia és com un far de llum, guiant-nos cap a terres més clares i més serenes.

Ara, mentre Miquel Àngel comença una nova etapa en la seva vida, volem agrair-li per tots els moments compartits, totes les paraules inspiradores i tot l'amor que ens ha donat a tots nosaltres. La seva absència es farà sentir profundament, però sabem que el seu llegat continuarà viu a través de les seves obres, els seus poemes, els seus articles al diari i en els cors de tots els qui l'hem conegut.

Un Comiat Amarg i Dolç

És difícil dir adéu a algú tan estimat, però també sabem que els adéus obren les portes a nous començaments. En aquesta nova etapa, et desitgem, Miquel Àngel, tota la felicitat i l'èxit que et mereixes. Que trobi noves oportunitats per créixer com a escriptor, com a poeta i, sobretot, com a ésser humà. Que els vents de la inspiració i la creativitat continuïn bufant a les teves veles, portant-te cap a indrets inexplorats i emocionants.

Gràcies, Miquel Àngel, per tots els moments màgics que ens has brindat, per les teves paraules que han tocat els nostres cors i per ser l'home increïble que ets. Et portarem sempre al nostre record com un amic i company excepcional, i esperem que la vida et porti tot alò de bo que et mereixes.

Amb el cor ple d'agraïment i afecte, bentrobat i benhaurat Miquel, ens veurem pels camins de la vida... Sempre tendrem temps per fer un cafè pendent :-)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada