divendres, 18 de desembre del 2020

L'islam i el Nadal



Al Reino de España, com a la resta del món occidental, vivim sota una dictadura no declarada del rabiós laicisme anticristià i d'esquerres, que es difressa sovint d'allò políticament correcte i progressisme, però d'això ja en parlerem un altre dia.

Aquesta dictadura del "políticament correcte" veu una amenaça a la diversitat de sentiments religiosos i armes tan devastadores com els betlems, perilloses figuretes de fang en el naixement d'un minyó palestí Bon Jesuset, que atesa la seva procedència geogràfica és dubtós que fóra ros i blanquet. Substituïm tot d'insanes costums d'un Déu encarnat en infant, aquells valors rancis de pau i amor que s'intueix en tota aquesta història. Són coses totalment innecessaris en un món actual que mata sense cap remordiment, roba tot quant pot,.. perd el respecte cap a l'altra persona per dret natural (per la raó de ser un ésser humà)...l'únic i veritable déu són els doblers -mode ironia off-.

La veritat és que ja sigui el Nadal cristià, la Hanukkà jueva o el Nadal islàmic, aquests són dies amb un accent religiós, per molt que ara qualcú tengui l'ocurrència d'anomenar-ho vacances d'hivern.

Cristians, jueus i, també part del món islàmic celebra, festeja o commemora el Nadal. A l'entorn Europeu, amb arrels eminentment cristianes, allò important és l'encarnació de Jesucrist entre els homes. Però la figura de Jesús és també molt important a l'islam, és un dels 5 profetes principals de l'alcorà. De la figura de la Verge Maria com a verge mare de Jesús, se'n parla al text sagrat mahometà força vegades, fins i tot té un capítol o sura dedicat amb el nom de Mariam(Maria en àrab). Si bé és cert que el naixement de Jesús, com el del profeta islàmic Mohamed o Mahoma, no és una festivitat pròpia de l'islam, també és cert que molts de fidels mahometans fan festa per Nadal, amb celebracions familiars i tot un seguit de trobades especials, profitoses per a l'ànima que gaudeix d'una festa, perquè el naixement de Jesús és un aconteixement important també per als musulmans.

La integració, la globalització, l'apartheid i l'assimilació.

"He ahí, que los ángeles dijeron: "¡Oh María! En verdad, Dios te anuncia la buena nueva, mediante una palabra procedente de Él, [de un hijo] que será conocido como el Ungido Jesús, hijo de María; de gran eminencia en este mundo y en la Otra Vida, y [será] de los allegados a Dios. Y hablará a la gente desde la cuna y de adulto, y será de los Justos. Dijo: "¡Oh Sustentador mío! ¿Cómo podré tener un hijo, si ningún hombre me ha tocado?" Respondió [el ángel]: "Así ha de ser: Dios crea lo que Él quiere: cuando dispone un asunto, le dice tan sólo: “Sé” -y es. Y Él enseñará a tu hijo la revelación y la sabiduría, la Torá y el Evangelio" (És de la Bíblia cristiana? No, del Corà, Sura 3, versos 44-48).

Per tant a un mahometà fidel i cumplidor de la llei d'Alà, les celebreacions de Nadal no sols no l'ofenen sinó que pot arribar a cel·lebrar la vinguda al món del profeta Isa (Jesús en àrab).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada