divendres, 22 de gener del 2021

ARTISTA CASADO


Ets un artista, un equilibrista com no s'hi troben avui en dia, un mag ilusionista dels que creen d'allà on no n'hi ha, un mentalista que controla la ment de les multituds, un dels més grans artistes. El teu nom Pablo, "el petit", no et fa justícia. T'hauríem d'anomenar el gran Houdini Cansado. Els incrèduls pocasoltes! Dubtau del seu art?

On no hi havia cap assitència a classe, hi treu un grapat de màsters de la universitat Juanca (Ja és casualitat, amb el nom de l'emeritat que ha fet un Ferran VII, ha escampat la boira!), d'això s'en diu il·lusionisme, crear matèria del no res.

Control mental és aconseguir que ningú sàpiga qui és M. Rajoy que apareix als papers de l'extresorer del seu partit.

Equilibrisme funàmbul és pactar amb l'ultra-ultra-dreta franquista ara i adès i a l'hora al congrés dels imputats dir-li de tot excepte maco (inclòs un discurs amb arguments ad hominem) i oposar-se a la moció de censura d'en Santi… tot i continuant amb ell als governs de Múrcia, Andalucia o Madrid.

I què en podem dir de les hores de riure fins a fer-nos mal la panxa d'aquest i altres paiassos similars que surten per la tele?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada