dimecres, 22 de desembre del 2021

EL TS, UN TRIBUNAL ECOLÒGIC

Amb la crisi climàtica que patim, qualsevol gest compte, per això és d'agrair el gest que té l'alt tribunal central de la cort. Prendre les decisions per quilòmetre zero, és com no, molt més ecològic. M'explico. Les pressions/ordres que rebrien els magistrats des de, per exemple, Catalunya, haurien de menester una logística i una indústria que deixa massa residus contaminant al medi, millor proveir-se de les pressions, cessions i mangarrufes de quilòmetre zero, d'aprop de casa, de Madrid o rodalies.

Això vé perquè el gran TS tomba, sense entrar en el seu contingut, recurs contra el nomenament com a Fiscal General de Dolores Delgado per part del PP i VOX per manca de legimitat, per què, com diuen ells mateixos "no dirimeixen controvèrsies polítiques". Ara ja no dirimeixen controvèrsies polítiques, la qual cosa és una gran cosa, aquesta és la via oberta del diàleg, que tal vegada no hagués hagut d'esser mai deixada de banda, més que dur a judici tot quan decisió política i legislativa sortís d'un Parlament que no fos afí, estratègia duta per la dreta d'aquest país d'un temps ençà.




A Catalunya una cosa i a Madrid una altra. Llavors volen que no els hi surtin indepes a Catalunya com a esclatassangs...

Llibertat presos polítics! (mestre Antoni Bassas dixit)







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada